-

Thursday, July 7

bila jawabmu iya

ada kelunya aku menutur baris ayat keramat
membuak perasaan ingin mengibar rasa di hadapmu
rasa2 yang terpendam jauh di karaman laut
biarpun aku tau, kau juga terlalu ingin mendakap erat si aku

jantung berdetak gallop;
pantas, sesak, pedih

lalu bila jawabmu iya
aku senyum saja

iya jawabmu
iya.

3 comments:

najiahtul syafiqah said...

I'm just a silent reader and a silent follower of your blog..

Actually, since last year dah follow blog ni, tapi hari ni baru tergerak nak cakap, I'm impressed with your talent, skill, art skill, all your words... semuanyalah... ^_^

New post :Itu Awan.. Awan.. AwanBand!

adiwafi said...

eh eh, terima kasih :)

saya syukur ada orang baca belog ini. terima kasih!

Nadia said...

gallop tu tak tahan tu :P kih kih

dari mana mereka datang?