-

Thursday, April 23

perhatian.


hari ini aku ada exam audit di dewan raja muda musa.
tengok bawah.
aku ketemu sesuatu yang menarik di dalam washroom.


tergelak aku dalam hati.
tak boleh gelak kuat-kuat.
nanti pengawas yang follow aku ke washroom dengar.
tak sangka ada notis seperti itu di dalam jamban.
aku ingat notis larangan membuang tuala wanita.
tapi tak mungkinlah dalam gents pun ada kan.


p/s: kalau nota saya dalam hp, takkan saya kena buang hp saya kot? =P




11 comments:

syafique said...

BUNAG jek la phone kau tue.. da dier sroh BUNAG notes an.. haha

waafee said...

haihh. mane boleh BUNAG phone. sayang dowh

tiramisu said...

lol~ funny nyew....
first tyme tgk notes cam gitu =p

waafee said...

tuh la pasal. tau2 je orang na meniru kan

tiramisu said...

yup2~ni mesti org yg g wat notes n tampal tu ade pengalaman.hihihi~

.nad. said...

menariknye. hehe~

izzahfarhana said...

org mkn garamm dlu la en.wafi =p

bintangbicara said...

haha.
kantoi u ada notes dalam phone :P

akureformasi said...

tulis je not kat dinding tandas tu.. Mantap gak.. Haha...

laila said...

wujud ke notis cam2?
pembaziran dakwat printer tul.. huhu

Cinta moCha said...

klaka gle kot!~first tym nmpk!~:P

dari mana mereka datang?