-

Saturday, February 27

eh eh!

kalau kalian ada perasan,
aku ada masuk satu contest ni,
yang dinamakan BLACK & WHITE PHOTO CONTEST.

tahun lepas lagi aku submit gambar aku,
tapi tak pula aku pergi update untuk tahu siapa menang.

rasa macam gambar aku tu layak letak dalam recycle bin je.


walaubagaimanapun, alhamdulillah aku menang nombor tiga.
sungguh aku tak sangka.
penyertaan tak banyak sangat kot. cuma lebih kurang 600 penyertaan rasanya.
(macam berlagak kan!)

haha. terima kasih kepada cik puan owner blog kerana bagi saya menang.

klik di sini untuk melawat blog beliau :)

7 comments:

ice juliette said...

mmg mcm berlagak.. >,<
600 bkn cket auw..
byk uwh...
huhuhu...
tahniah la yee...

Elly Elinna said...

congrats! belanja! :D

menaribagaibintang said...

dapat hadiah ke?

wafee said...

terima kasih!

elly kredit untuk kau tauu. hehe.

tak tau la dapat ke tak ni.

sniffa93_aznil4eva said...

congratz..
mana bole letak kat recycle bin weh.
haha ada style:D

Sharul Ezham Rosli said...

macam mane diorg judge gamba. takkn la die sorg je judge.

aiseyy org kuantan tu. wakaka

wafee said...

hehe. terima kasih makcik.

am aku tak tahu la siapa judge. aha.

dari mana mereka datang?